En dag

Regnbågens förskola!

Kompis, Omtänksamhet, Förlåt och Dela med sig.

En dag på.....

På Regnbågen börjar dagen men lugn musik och bokläsning. När klockan närmar sig 7:30 är det dags för frukost, där vi sitter och samtalar om allt mellan himmel och jord.

Efter frukosten blir det fri lek . Klockan 9:30 är det dags för frukt och gruppindelning, för att sen arbeta med olika aktiviteter och övningar, dessa sker ibland inne och ibland ute beroende på vad vi gör. Efter dessa aktiviteter går vi alltid ut på gården fram till lunch.

Två dagar i veckan går vi eller tar våra elcyklar till skogen, stadsparken eller någon lekpark, lite beroende på väder. Barnen tar med egen matsäck.

Klockan 11:30 serveras det lunch som är ekologisk och närproducerad i den mån det går. Efter lunchen går en pedagog till Änglarummet och söver de barn som behöver det, medans de större barnen har "lugna stunden" vilket innebär att de får välja på olika lugna aktiviteter.

Mellanmålet serveras kl. 14:30, inne eller ute beroende på väder och årstid. Efter mellanmålet går vi alltid ut och har utelek fram till stängning om vädret så tillåter.

Regnbågens Förskola

Föräldrarkooperativ

Bråstagatan 6

733 30 Sala

Anna Liåker


E-post: info@regnbagensala.se

Telefon: 0224-176 81

Mobil: 076-0781630

Kontaktperson på Regnbågen: Anna Liåker förskolechef